Saadet Partisi Zonguldak Belediye Başkan adayı Cem Dereli, Kızılay ziyaretinde yaptığı konuşmada Lavuar Alanı projesi için, "Çok iddialı söylüyorum burada Seçimden sonra o proje durur. O paraya o proje yapılmaz. Yapmaz yani" dedi.

Saadet Partisi Zonguldak Belediye Başkan adayı Cem Dereli ziyaretlerini sürdürüyor. Cem Dereli bugün Kızılay Zonguldak şubesi başkanı Murat Kanlı'yı ziyaret etti.

Ziyarette Zonguldak Belediye Başkan  adayı Cem Dereli önemli açıklamalarda bulundu

 LAVUAR ALANI PROJESİNİ ALAN FİRMA SEÇİMDEN SONRA BIRAKACAK ÇÜNKÜ O PARAYA İŞ YAPILMAZ HALKI KANDIRIYORLAR

Türkiye'nin en kalitesiz asfaltını Zonguldak'ta döküldüğünü belirten Cem Dereli Ayrıca lavabo alanı projesinin seçimden sonra duracağını Çünkü alan firmanın çok düşük fiyatı aldığını ve halkın kandırıldığını iddia ederek şunları söyledi

"Şehir merkezinde tam bir trafik kazası yaşanıyor ne araba geçebiliyor ne insanlar geçebiliyor.
Şehir merkezinde araba çekebileceğiniz bir alan dahi yok.

Lavuar alanı  başlamış müteahhit. Çok iddialı söylüyorum burada Seçimden sonra o proje durur. O paraya o proje yapılmaz. Yapmaz yani. Ya taahhüt ediyorum seçime kadar bunu orada üç dört tane iş makinası getirmemişsin. Madem bu kadar imkan var, buraya aldına iki kat otopark olan bir proje yaptırsaydım. Ya kentte bir merhem olsaydı. 

Para aldık diyorsun ki, ne aldın? Muharrem Akdemir zamanındaki borcu ödedim. Peşin ödemelerine taksitle ödeyebilirdim.

TOKİ Allah razı olsun, Cumhurbaşkanımızın katkısıyla geldi cami yaptı. Tamam çok güzel oralar çok kötüydü. Bunun dışında kentsel belediye olarak belediyenin parasıyla ne yaptın? Bu belediyenin her yıl 500 milyona yakın geliri var. 2.5 milyar para yapar. 5 senedir Bunun yaklaşık 1-1.5 milyarı fen işleri bütçesi. Zonguldak'ta 1.5 milyarlık yapılan bir iş gördünüz mü? Kaldırım deseniz yok. Yol deseniz yok. Asfalt deseniz yok. Asfalt döküyorlar. Türkiye'deki en iddia ediyorum. Numune alsanız Türkiye'deki en kalitesiz asfalt durumunda kullanılıyor. 3 ay sonra 4 ay sonra yol yok zaten Iki tane kamyon geçiyor. Başlıyor dalgalanmaya. Ondan sonra biri kilitli park yapıyor üstüne. 
Muharrem Akdemir dönemindeki kadronun aynısı dönemde de devam etti"
 

Kaynak: Ercan Demir