Kilimli Halk Eğitim Merkezi Halkoyunları hocası Nur Sarı, "Derslerimiz evlerimizde devam ediyor'' dedi.

Corona virüs tedbirleri kapsamında 65 yaş ve üzerindeki vatandaşlara sokağa çıkma yasağının ardından.20 yaş ve altındaki vatandaşı da sokağa çıkma yasağı getirildi.

Tüm vatandaşlara acil işi olmayanlar sokağa çıkmaması çağrısında bulunuluyor.

Yine corona virüs  tedbirleri kapsamında okullarda daha önce tatil edilmişti.Okulların tatil edilmesi ile birlikte milyonlarca öğrenci uzaktan eğitim görmeye başladılar.

Kilimli Gençlik Merkezi'nde de minik folklör öğrencileri eğitimlerini artık sokağa çıkma yasağı sebebiyle uzaktan görmeye başladılar.

Kilimli Halk eğitim Merkezi Halk Oyunları Eğitimcisi Nur Sarı,minik öğrencilerini uzaktan eğitimle halkoyunları öğretmeye başladı.

Sarı, "Bu zamanlarda evlerimizde olmamız gerektiğine inandığımız günlerdeyiz . Bizler sevgili öğrencilerimle uzaktada olsak derslerimize devam ediyoruz . Bu zamanlarda öğrencilerim evlerinde olarak hayat eve sığar ve evlerimizde kalmamız gerektiğini vurgulayarak derslerimize hafta bir Kilimli Gençlik Merkezinin sosyal medya hesabından eğitim videolarımızı yayınlayarak derslerimizi devam ettiriyoruz. Bu fırsatı bizlere sunan Kilimli Gençlik Merkezi öğretmerimize ve sayın Önder Keskin’e teşekkür ediyoruz. Bizlerin çocuklarımızla ve tüm evlerinde bizlere katılmak isteyen çocuklarımızla buluşturdu.Tüm öğrencilerime, sayın velilerime ve tüm eğitimize katılım sağlayanlara sevgilerimi sunuyorum" şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi