ZONGULDAK TİCARET VE SANAYİ ODASI ÜYELERİ İŞ VE İŞLEMLERİNİ İNTERNET ÜZERİNDEN YAPABİLECEK

ZTSO üyelerinin işlemlerini internet üzerinden yapması ile ilgili açıklama yapan Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir;

Odamız tarafından yapılan yeni düzenleme ile üyelerimiz bundan böyle Odamıza gelmeden internet üzerinden belge alma, aidat sorgulama ve ödeme işlemlerini gerçekleştirilebilecekler.

Online işlemler öncesinde aktif bir kullanıcı hesabı olmayan üyelerimizin  HYPERLINK "https://uye.tobb.org.tr/organizasyon/getInfo.jsp" https://uye.tobb.org.tr/organizasyon/getInfo.jsp adresinden hesap oluşturacak sonrasında işlemlerini gerçekleştirebilecektir. 

Bu işlemlerle ilgili yardım almak isteyen üyelerimiz  HYPERLINK "mailto:[email protected]" [email protected] mail adresinden yada 0372 251 11 11 nolu numaradan irtibat kurarak destek alabilirler dedi.

ZTSO KURUMSAL WHATSAPP HATTINI HİZMETE ALDI

Kurumsal WhatSapp hattının hizmete girmesi ile ilgili acıkılama yapan ZTSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir;

Üyelerimizin koronavirüs salgını nedeniyle yaşamakta oldukları sorunları ve çözüm önerilerini hızlı bir şekilde alabilmek ve ilgili kurumlara iletmek üzere kurumsal WhatSapp hattımızı kurduk. 

Kurumsal WhatSapp hattımız bundan böyle hep aktif olacak ve üyelerimizin sorunlarını, görüşlerini ve çözüm önerilerini hızlı ve etkin bir şekilde alabileceğiz ve ilgili kurumlar nezdinde takibimiz ve sonuç alınması daha da hızlanacak. Kurumsal WhatSapp hattımızın numarası 0372 251 11 11’dir. Üyelerimize hayırlı olmasını diliyoruz dedi.

Editör: Haber Merkezi