Alaplı Belediye Meclis toplantısında oy birliği ile Belediye bünyesinde kurulu bulunan Personel Şirketlne yeniden Müdür olarak atanan  Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, “2018 yılından bu yana bu şirketin müdürlüğü yapıyorum, maaş hakkım olmasına karşın bugüne kadar bu şirketin bütçesinden hiç maaş almadım. Hep belediyemizin menfaatlerini gözettim” dedi. 
Alaplı Belediyesi Mayıs ayı olağan Meclis toplantısında. Meclisin gündeminde yer alan 4 madde görüşülerek karara bağlandı. 
Belediyenin 2023 yılı mali yılı kesin hesabı görüşülerek, oy birliği ile kabul edilirken, Başkan Yarıdmcısı ödeneğinin başkanın maaşının 3/2 oranında olması ile personel ile sosyal denge sözleşmesi yapılması ile belediye şirketine Nuri Tekin’in atanması için meclis tarafından yetki verildi. 
Toplantıda konuşan Tekin, 2018 yılından bu yana şirkete müdürlük yaptığını ve bu bütçeden maaş olarak tek kuruş almadığını kaydederek, “Ben her zaman belediyenin menfaatlerini düşündüm. Başkanlık maaşı dışında başka hiç bir maaş almıyorum. İstesem şirketten müdür olarak maaş alabilirim. Yasal olarak bu hakkım var. Belediyemizin şeffaf bir şekilde yönetmeye devam ediyoruz.” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi