TFF 2. Lig Beyaz grupta Pazar günü Ankaraspor ile Nazilli Belediyespor arasında oynanan ve 0-0 berabere biten maçın yankıları dinmiyor.
Zonguldak Kömürspor'u kümede kalma yolunda yakından ilgilendiren bu maçta 90 dakika boyunca iki takım oyuncuları kaleye şut dahi çekmedi, gol girişiminde bulunmadı, tehlikeli atak yapmadı, mücadele yok, hırs yok, sarı kart dahi çıkmadı. Futbolcular kendi aralarında top çevirip durdular. 
Türkiye Futbol Federasyonu YouTube kanalından yayınlanan bu maçı tüm Türkiye izledi. 
Zonguldak Kömürspor yönetimi TFF'ye müracaat etti. Savcılığa suç duyurusunda bulundu. Karşılaşma Ulusal görsel ve yazı basında büyük yankı uyandırdı. 
Türkiye Futbol Federasyonu bu maçla ilgili soruşturma başlattı. 
HER KESİMDEN TEPKİ VAR
Zonguldak'ın Devrek ilçesine bağlı Çaydeğirmeni Belediyesi'nin AK Partili Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, tepkisini sosyal medya üzerinden dile getirdi. 'Maçın görüntüsü müsabakada şike var diye haykırıyor'  ifadelerini kullanan Gebeş şu düşüncelere yer verdi
 "Türkiye Futbol Federasyonu'nun bu maç ile ilgili vereceği karar Türk Futbolunu temize çıkartacak, veya Türk Futboluna kara bir sayfa açacak, kara bir leke olarak ebediyen iz bırakacaktır.
Bu Görüntüler, bu müsabakada şike var diye haykırıyor."
 

Muhabir: Ercan Aygün