AK Parti seçim startı Kilimli'den verdi...

AK PARTİ'DEN GÖVDE GÖSTERİSİ

Kilimli İlçe  AK Parti Seçim Bürosu törenle açıldı. AK Parti milletvekili adayları yaptıkları konuşmada 4 vekil çıkaracaklarını ifade ettiler.
AK Parti Kilimli İlçe teşkilatının Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı gerçekleştirildi. Açılış törenine AK Parti Zonguldak Milletvekili adayları Muammer Avcı, Saffet Bozkurt, Ahmet Çolakoğlu ve Necdet Tıskaoğlu ile birlikte il başkan vekili Erdal Mercimek ile çok sayıda Partili topluluğu katıldı. Milletvekili adaylarına partililer yoğun ilgi gösterdi sevgi gösterirsinde bulundular.
AK Parti milletvekili adayları Kilimli skm'nin açılış kudretine dua ile kestiler.

SEDAT DEMİRCİ: CUMHURBAŞKANIMIZ 14 MAYIS AKŞAMI BALKON KONUŞMASINI YAPACAKTIR

Ak Parti İlçe Başka ı Sedat Demirci, "Değerli vekillerimiz milletvekillerimiz ve belediye başkanlarımız seçim ofisimizin açılışına hoşgeldiniz. Ak Parti 22 yılından beri çok büyük bir parti. Dünya da tek olan parti. AK Parti önderliğimiz yapan Cumhurbaşkanımız parmakla gösterilen bir parti yaptı. Cumhurbaşkanımızın balkon konuşmasını yapmasına hazırız. Bir olacağız diri olacağız hep birlikte Türkiye olacağız" dedi 

MUAMMER AVCI: ZONGULDAK'A YAPTIĞIMIZ HİZMETLER YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR

AK Parti Milletvekili Muammer Avcı, “Burada Kilimlimiz’de  seçim büromuzun açılışında buradayız. Sıralama ayırt etmeksizin 49 aday adayı vardı. Biz bu aday adaylarımızla iftar gerçekleştirdik. Biz sıradan bir parti değiliz. Biz elli müracaat olabilir bir birimize destek vereceğiz demiştik. Hamdolsun hepsi bizlere destek veriyorlar. Cumhurbaşkanımızın devrim niteliğinde icraatlar yaptıklarına şahitsiniz. Yapacaklarına da şahit olacaksınız. 

SAFFET BOZKURT: ÇOK DAHA GÜZEL HİZMETLERİ ZONGULDAK'A KAZANDIRACAĞIZ

AK Parti Milletvekili Adayı Saffet Bozkurt, “Hepinizi saygı sevgi ile selamlıyorum. Sizlerin Ereğli ve Alaplının selamlarını getirdim. İlçe başkanlığı görevinde bulundum. Vatandaşın yanında bulundum. Vekillerimizin katıları çok değer katkılar verdik. Bundan sonra tüm enerjimizi Zonguldak’a yayacağız. Çok daha güzel hizmetleri Zonguldak’a kazandıracağız. Dört milletvekili ile meclise gideceğiz.”diye konuştu.

AHMET ÇOLAKOĞLU: DURMAK YOK YOLA DEVAM

AK Parti üçüncü sıra milletvekili adayı Ahmet Çolakoğlu, Ramazan ayını tebrik ediyoruz. Ülke olarak devlet olarak millet olarak diz üstüne çökmeyelim. Durmak yok yola devam. 22 yıldır canla başka bu sevda ile çalıştık. Kilimli’de tekrar bir ders vereceğiz. Bu bayrakta ken gözleri olanlara tekrar ders vereceğiz. Bir zillet ittifakı masanın altı üstü ne olduğu belli olmayan masa vatandaşlarımızı ikna etmek için birşeyler söylüyor. Yalanlarla dolu söylem içindeler. Göreceksiniz 2023 yılında hep beraber bir dur deme vakti olacak. Yapacaklarımız çok”şeklinde konuştu.

NEJDET TISKAOĞLU: ZOR İŞLERİ BAŞARMAK BİZİM İŞİMİZ

Ben buranın çocuğuyum. Burası çok farklı duygu içerisindeyim. Sanayiciyim. Zonguldak’a farklı şeyler katmak istiyorum. Bugüne kadar Zonguldak’ta yapılamayan dördüncü Vekili çıkartmak. Hayatım boyunca zor işlere imza atmak. İstanbul’da sanayici olduk. Helal lokma ile kurduk.

(Haber: Göksel Çolak)

Editör: Oğulcan Öz