Zonguldak Vali yardımcısı Muammer Balcı, Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti. Ziyarette basın mensupları ve ZGC yönetimiyle görüş alışverişinde bulunan Balcı, yaptığı konuşmada basının önemine dikat çekti. 

VALİ YARDIMCISI BALCI: BASIN  MENSUPLARI GÖREVİMİZİ YAPMAKTA YARDIMCI OLUYOR

Ziyarette açıklamalarda bulunan Vali Yardımcısı Muammer Balcı, “Ben Zonguldak’a geleli yaklaşık altı ay oldu. Şimdi buyurduğunuz gibi bölge insanıyız, bölge çocuğuyuz. Bölgede Kastamonu'da görev yaptım yaklaşık sekiz yıl.  Yaklaşık otuzuncu yılımda çalışıyorum. Otuzuncu yılda memleketime gelmiş olmaktan da mutluluk duyuyorum. Elbette insanları haberdar etmek önemli. Gazetecilik açısından bir kamu görevi niteliğindedir. Arkadaşlarımız canla başla bu görevlerini yerine getirmeye çalışıyorlar. Gazetecilik  önemli bir görevdir.  Bu uğurda çalışan emekçi arkadaşlarımızı, kardeşlerimize de başarılar diliyoruz. Görevlerini layıkıyla yerine getirdiler. Bizlerin de görevlerimizi yapmamıza yardımcı olurlar, destek olurlar” dedi. 

VALİ BALCI'NIN BİRÇOK GÖREV ALANI VAR

Görev alanıyla ilgili bilgi veren Vali yardımcısı Muammer Balcı, “Zonguldak'ta daha çok güvenlik ve asayiş hizmetleri ile ilgili dairelere bakıyoruz. Bunun dışında Ulaştırma Bakanlığı, Limanlar, Karayolları,  Tarım ve Orman Bakanlığı kuruluşları, tarım teşkilatı ve orman teşkilatı ayrı ayrı bizim bünyemizde. Çalışma Bakanlığı, İŞKUR çalışma kuruluşları, Sosyal Güvenlik Kurumu bizim görev alanımız içinde bulunuyor” dedi.

Muhabir: Neriman Dengiz