Maça gidemeyecek olan her iki takımın taraftarları merakla sosyal medya arama motorlarında bu maçın canlı yayınlanıp yayınlanmayacağını araştırıyor.

ELMAS İÇİN KRİTİK MAÇ
TFF 2. lig Beyaz Grup'ta kümede kalma mücadelesi veren Zonguldak Kömürspor,  

Kırşehir Futbol Spor   Kulübünü konuk edecek. Ligde kalma umudunu son haftaya taşımak isteyen  Zonguldak Kömürspor'da tüm hesaplar 3 puan üzerine yapılıyor.
36. hafta  maçında deplasmanda Serik Belediyespor'a 1-0 yenilerek kümede kalma yolunda yara alan  Zonguldak Kömürspor, bugün oynayacağı Kırşehir maçını kazanmak için oynayacak.

ZONGULDAK KÖMÜRSPOR - KIRŞEHİR FSK  MAÇI  NEREDE ?  SAAT KAÇTA?
NE ZAMAN OYNANACAK ?

  Zonguldak Kömürspor  A.Ş ile Kırşehir  Futbol Spor Kulübü   arasındaki karşılaşma 28 Nisan Pazar günü Saat 15.00'de  Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu'nda oynanacak. 
Karşılaşmayı İstanbul Bölgesi Hakemi Safa Yılmaz  yönetecek. 
Bu karşılaşma öncesi  32 puanı olan Zonguldak Kömürspor 16. sırada yer alırken. 
Kırşehir FSK takımı ise 23 puanla 17. basamakta bulunuyor.
 

Zonguldak Kömürspor'un ve Kırşehir spor'un ateşi taraftarları karşılaşmayı nereden izleyeceklerini merak ediyorlar.
Sosyal medya arama motorlarına;  "Zonguldak Kömürspor- Kırşehir FSK maçını canlı izle.
Zonguldak Kömürspor- Kırşehir FSK  maçı hangi kanalda yayınlanacak?, Zonguldak Kömürspor-Kırşehir FSK  karşılaşması canlı yayınlanacak mı? Zonguldak Kömürspor - Kırşehir FSK maçının canlı yayını olacak mı? "şeklindeki soruların cevabını bulmaya çalışıyor.
PEKİ MAÇ CANLI YAYINLANACAK MI? İŞTE O SORUNUN CEVABI...
28 Nisan Pazar  günü saat 15.00'te Karaelmas Kemal Köksal  Stadyumu'nda oynanacak olan  Zonguldak Kömürspor-Kırşehir müsabakası  Türkiye Futbol Federasyonu YouTube kanalından saat 15.00'den itibaren canlı olarak yayınlanacak.
 

Muhabir: Ercan Aygün