AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, Devrek ilçesinde düzenlenen törende, DSİ Zonguldak İl Müdürlüğü’ne gönderilen 8 adet ekskavatörün teslim törenine katıldı. Törene, AFAD ve DSİ Genel Müdürlüğü işbirliği ile yürütülen "Sel ve Taşkın Risk Azaltma Protokolü" kapsamında Zonguldak valisi Osman hacıbektaşoğlu ve önemli isimler katıldı.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, yaptığı açıklamada, "Ülkemizin sel ve taşkın risklerini azaltmak amacıyla DSİ Zonguldak İl Müdürlüğü’ne gönderilen 8 adet ekskavatörün teslim törenine katılmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Bu makineler, önemli altyapı çalışmalarında kullanılacak ve bölgemizin güvenliğine katkı sağlayacaktır" dedi.

Tören sonrasında, ekskavatörler dualar eşliğinde çalışma bölgelerine sevk edildi. Bozkurt, "Zonguldak’ımıza ve ülkemize hayırlı olsun" diyerek, yeni makinelerin bölge halkına ve ülke ekonomisine olumlu katkılar sağlamasını temenni etti.

Zonguldak'ta operasyon: Çocukların cinsel içerikli görüntülerini kaydettiler Zonguldak'ta operasyon: Çocukların cinsel içerikli görüntülerini kaydettiler

Kaynak: Haber Merkezi