Galatasaray ve Milli Takımın başarılı futbolcusu Abdülkerim Bardakcı’nın kariyerinde Zonguldakspor öneli bir yere sahip. 1994 doğumlu başarı futbolcu bir dönem  Zonguldakspor alt yapısında forma giydi.

Konya Meran  doğumlu olan Abdülkerim Bardakcı’nın Babası Zonguldak’ta görev yaptı. O dönemde Zonguldakspor alt yapısında  futbola başlayan Abdülkerim Bardakcı’nın ilk  filiz lisansı 17.04.2007 tarihinde Zonguldakspor’da çıktı.13 yaşında ilk filiz lisansı Zonguldakspor’da çıkan  Abdülkerim Bardakcı 2 sene Zonguldakspor alt yapıda oynadıktan sonra 2009 yılında Konyaspor alt yapısına transfer oldu. Konyaspor’da 17 yaşında iken 09.11.2011 yılında profesyonel  futbolcu olarak imza attı.
13 yaşında iken Zonguldakspor’da başladığı kariyerinde hızla yükselen Abdülkerim Bardakcı sırası ile 1922 Konyaspor, Adana Demirspor, Samsunspor, Giresunspor, Denizlispor, Altay, Konyaspor’da oyladıktan sonra 2022 yılında Galatasaray’a transfer oldu. Futbol yaşantısına Zonguldakspor’da başlayıp şu anda Süper Lig ekibi Galatasaray’da devam eden başarılı futbolcu gösterdiği performans ile Milli Takımın değişmez oyuncuları arasında yer alıyor.
 

Muhabir: Ercan Aygün