Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan ve yönetimi Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)Zonguldak İl Başkanı Çağatay İpekçi’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) il binasında parti yöneticileri Ak Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan ve yönetimini kapıda karşıladı. 
Hayırlı olsun temennisini sunan Ak Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Çağatay İpekçi ile kısa görüşme yaptı. 
Daha sonra Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Çağatay İpekçi’ye Zonguldak’ın 100. Yıl Tablosunu hediye etti. 
“ZONGULDAK’TA DAHA GÜZEL İŞLER BAŞARACAĞIZ” 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Çağatay İpekçi, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Zonguldak’ta daha güzel işlere imza atacaklarını söyledi. 
İpekçi açıklamasında; 

 "Milliyetçi Hareket Partisi İl Teşkilatı olarak değerli İl Başkanım Sayın Mustafa Çağlayan ve heyetine teşekkür ediyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından kurulan güçlü bir irtifak. Zonguldak'ta da bu ittifakı en iyi şekilde sürdüreceğiz. Daha sıkı ilişkiler ve diyalog içinde olacağız. Bu ziyaretler aracılığıyla Cumhur İttifakı'nı daha da pekiştireceğiz" dedi.

“CUMHUR İTTİFAKI ÇOK SAĞLAM TEMELLER ÜZERİNE KURULDU”

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Cumhur İttifakı'nın sağlam temeller üzerine kurulduğunu belirtti. 
Çağlayan açıklamasında; 
"Milliyetçi Hareket Partisi, Cumhur İttifakı'nın ayrılmaz bir parçası. Ziyaretimizde il başkanına ve ekibine hayırlı olsun demek istedik. Bizler Cumhur İttifakı olarak el ele, kol kola, gönül gönüle, omuz omuza bir süreç yöneteceğiz. Geçmişte menfaate dayanmayan bir ittifak olarak yol alıyoruz. Diğer partilerin kurmuş olduğu ittifaklar menfaat üzerine kurulu olduğu için dağıldı. Bizim ittifakımızda böyle şeyler söz konusu değil. Kenetlenerek yolumuza devam edeceğiz. Tekrar kıymetli başkanımıza ve ekibine başarılar diliyorum. Hem şehrimize hem partilerimize hizmet için gece gündüz çalışacağız." dedi. 

Muhabir: Neriman Dengiz