AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Feyyaz Öz'ün AK Parti Gençlik Kolları Genel Merkezi ve Zonguldak İl Başkanlığı'na atandığını açıkladı. 

Feyyaz ÖZ kimdir ? 

2001 Zonguldak Merkez doğumlu olan Feyyaz Öz, ilk ve ortaöğrenimini İnağzı Köksal Toptan Ortaokulu'nda lise eğitimini ise Mehmet Çelikel Lisesi'nde tamamlayıp ardından eğitim hayatına Bülent Ecevit Üniversite İnşaat Mühendisliği Bölümü'nde devam ederek bir dönem yurtdışında eğitim aldı. 

Yaklaşık 1 sene Genç Kızılay Zonguldak İl Başkanlığı görevini sürdüren Feyyaz Öz, Sivil Yaşam Derneği (SİYAMDER) Zonguldak Yerel Kurulu kurucularından olup, Türk Kızılay, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) gibi çeşitli STK'larda da görev aldı. 

Siyasi kariyerine Lise teşkilatında başlayan Öz, İl Liseler Başkanlığı, İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcılığı Tanıtım Medya Başkanlığı, Yerel Yönetimler Başkanlığı, Çevre Şehir ve Kültür Başkanlığı ve İl Üniversiteler Başkanlığı gibi birimlerde de görev aldı. İyi bir münazır olan Feyyaz Öz, iyi derecede İngilizce'ye sahiptir.

Kaynak: Haber Merkezi