AK Parti Gaziantep Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, basın toplantısı düzenleyerek görevinden istifa ettiğini açıkladı. Yılmaz, AK Parti Genel Merkezi'ne serzenişte bulunarak istifasını verdiği basın açıklamasında;

"10 yıl gençlik kollarında çalıştım. 6 yıl gençlik kolları başkanlığı yaptım. Belediye meclis üyeliği yaptım. 2019 yılında Şehitkamil İlçe Başkanlığı görevine getirildim. Göreve geldikten sonra ana kademe, kadın ve gençlik kollarımızla birlikte partimize 59 bin 745 üye kazandırdım. Ben Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti gönüllüsü olarak gelinen noktayı kabul edemiyorum. Cumhurbaşkanımız mücadele ederken bazıları da partimize zarar veriyorlar. Umarım bu istifalarımızı 31 Mart yerel seçimlerinin suçluları olan genel başkan yardımcıları da örnek alır. Cumhurbaşkanımız kırmızı çizgimizdir. Ben onun için nefer olarak çalıştım ve çalışmaya devam edeceğim." ifadelerini kullandı. 

31 Mart Yerel Seçimleri'nin sorumlusunun Genel Başkan Yardımcılarının olduğunu söyleyen Mehmet Yılmaz, Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı yanlış bilgilendirdiğini de vurguladı.

Kaynak: Haber Merkezi