19. Dönem Zonguldak Milletvekili Ali Uzun’un her daim kendilerine destek olduğunu belirten Sakatlar Derneği Başkanı Hüseyin Şirin, bizde kendisinin her zaman yanındayız diyerek yaptığı açıklamada ; 
 "Ali abiyle biz aşağı yukarı 40 yıldır görüşüyoruz. Her türlü derdimize, her türlü sorunumuza her zaman katkı sağlayan bir telefon kadar bize ve üyelerimize yakın olan Ali abimizi burada görmekten büyük bir mutluluk yaşadık. İnşallah Ali abimizi biz daha iyi yerlerde görmek için ümitliyiz. İnşallah ileriki yıllarda Ali abinin aday olacağı herhangi bir  görevde her zaman kendisinin yanında olacağımızı  bir kere daha deklare ediyorum." dedi.
“ZONGULDAK’IN EMRİNDEYİM” 

19.Dönem Zonguldak Milletvekili Ali Uzun, bazı ziyaretler gerçekleştirdiğini ve her daim Zonguldak’lı hemşerileri için elinden geleni yapacağını ifade etti. 
Her koşulda Zonguldak’ın emrindeyim diyen Ali Uzun yaptığı açıklamada şunları söyledi ; 
"Hüseyin Bey bizim kardeşimiz. Ben yıllarca Zonguldak'a hizmet eden bir insan olarak hep Zonguldaklı'nın yanında olduk. Arkadaşlarımızın, dostlarımızın yanında olduk. Bugün de bizler  Vali Bey'i, Hüseyin Bey'i, arkadaşlarımızı, dostlarımızı, hemşerilerimizi görebildiğimiz kadarıyla göreceğiz. Bunun mutluluğunu yaşıyorum. Ben bu vesileyle sizin aracılığınızla tüm Zonguldaklı hemşehrilerime selam ve saygılarımı sunuyorum. Hepsine sağlıklar diliyorum. Her zaman söylediğim gibi ben Zonguldak, Zonguldaklı hemşehrilerimin her zaman emrindeyim. Hepsi hepinize saygı sunuyorum" dedi.

Muhabir: Neriman Dengiz