Zonguldak 1.Amatör Lig Merkez grubunda mücadele eden Tersanespor yararını düzenleyen Baba Hindi ödüllü Okey turnuvası başlıyor.
Semt takımı olan Tersanespor'u yaşatmak için düzenlenen ve geleneksel hale getirilen turnuvanın bu sene 46'ıncısı yapılacak.
İlginin yoğun olduğu turnuva 18 Aralık Pazartesi  saat 19.30'da start alacak.
 45 yıldan bu yana her yılbaşı öncesi düzenlenen hindi ödüllü Okey turnuvasının 46.sı yine renkli görüntülere sahne olacak.
Tersanespor Kulüp Başkanı Serkan Göktaş Kulübü yaşatmak ve ayakta tutmak için her sene geleneksel olarak bu turnuvayı düzenlediklerini belirterek şöyle konuştu;

"Bundan tam 45 yıl önce büyüklerimiz Kulübe katkı amaçlı yılbaşından önce böyle bir turnuva düzenlemeye başlamış. Ödülünü de hindi olarak belirlemişler. Biliyorsunuz yılbaşında hindi yemek halk arasında benimsenmiş bir durum. O yüzden ödülüde Hindi olmuş. Şimdi bayrağı biz devraldık. Hem gelenek göreneklerimizi devam ettirmek, hem de Tersanespor' umuza katkı sağlamak amacıyla hindi ödülü Okey turnuvasının 46'sını yapacağız. Yılbaşından 15 gün önce başlıyoruz. Yılbaşına 5 gün kala da turnuvanın finalini yapıyoruz. 1. olan arkadaşı canlı baba hindi hediye ediyoruz. Bu seneki turnuvamız Salı günü başlayacak. Ben şimdiden katılan herkese bol şans diliyorum. Tersanespor yararına  düzenlenen turnuvaya herkesi destek vermeye davet ediyorum"dedi.

Kaynak: Ercan Aygün