Dünyaca ünlü Futbol Kulübü Barcelona Futbol Kulübü’nün Camp Nou Stadı’nı bir Türk firması yapıyor. Türk firmasının CEO’su, inşaattan sorumlu Haldun Fırat Köktürk ise Zonguldak’ın gururu oldu. Stat kapasitesi 105 bine çıkacak ve yaklaşık 3 yılda tamamlanacak.
Zonguldak eski KEDAŞ Genel Müdürü ve İGDAŞ Genel Müdür Danışmanı Kenan Köktürk’ün oğlu olan Haldun Fırat Köktürk Barcelona Kulüp Başkanı La Porta ve Barcelona’nın dünyaca ünlü futbolcusu İlkay Gündoğan ile İspanya’da bir araya geldi, stat inşaatı ile ilgili bilgi alışverişinde bulundu.
KENAN KÖKTÜRK GURURUNU PAYLAŞTI
Zonguldak eski KEDAŞ Genel Müdürü ve İGDAŞ Genel Müdür Danışmanı Kenan Köktürk gururuşu sosyal medyadan şöyle paylaştı: “Değerli Dostlar ortadaki Bey övünmek gibi olmasın oğlum Haldun Fırat Köktürk, Camp No Arena Stadını yapan Türk Firmasının CEO’su. Barcelona Kulüp Başkanı La Porta Bey ve Vatandaşımız Barcelona futbolcusu İlkay Gündoğan ile birlikte olmuşlar.
İki Türk, iki hemşeri Londra’dan sonra Barcelona’da buluşmuşlar. Dünya hakikaten küçük. İkisi de Gururum, yolları açık olsun. Sevgiler.”

Kaynak: HABER MERKEZİ