TFF 2. Lig Beyaz Lig'de kalma mücadelesi veren Zonguldak Kömürspor'da şu zor günlerde görev yine Barış Şeref'e düştü.
Bundan 2 sezon önce de sıkıntılı bir süreçte göreve getirilen Barış Şeref takımı ligde bırakmayı başarmıştı.
Şeref bu sezon yine aynı başarıyı gösterip takımı kümede bırakabilecek mi.?
Zor günlerde hiçbir zaman görevden kaçmayan Barış Şeref ilk kez konuştu Yeni Adım'a açıklama yapan Barış Şeref" ateşten gömlek giydik durumun farkındayız" dedi.

PATİKADAN ÇIKIP OTOBANA GİRECEĞİZ

Geçmişte de sıkıntılı süreçte görev yaptığını belirten Barış Şeref hiçbir zaman zorluklardan kaçmadığını ifade ederek şunları söyledi;
"İşimiz hiç kolay olmadı. Hep zor oldu.  Ama biz asla zorluklardan kaçmadık.O yüzden bir sıkıntı yok. Biz sorun da yok.
Sadece durumumuz biraz kritik. Ama sonuna kadar arkadaşlarla birlikte savaşacağız.  Evet Mersin maçından aldığımız 1 puan ve mücadele çok iyiydi.
Ama galip gelmeliydik. Pozisyonlar bulmamıza rağmen olmadı. Şimdi içeride oynayacağımız  Karacabey  maçını kesinlikle  almalıyız. İçeride, dışarıda alacağımız puanlarla bu takımı patikadan çıkartıp otobana sokacağız"
İŞİMİZ HİÇBİR ZAMAN KOLAY OLMADI
Sıkıntıların geçmişte de olduğunu belirten Şeref sözlerini şöyle sürdürdü;

"1Sıkıntılar var, problemler var. Burada zaten hep oldu. Bunlara alışırız. Artık bütün gücümüzü, enerjimizi  vererek bu durumdan kurtulacağız. Sakatlıklarımız var ama yerlerine oynayacak oyuncular eksikleri gereğini yapacaktır. Mersin maçında aratmadılar. Bu maçtada aratmayacaklardır.  Çok sıkıntılı bir süreçten geçtiğimiz farkındayız. Bunları en iyi şekilde atlatacağımıza inanıyoruz. Taraftarımız  inansın, bilsin. Onlar bize hep destek oldu. Pazar günü destek bekliyoruz.Gelemeyececek olanlar da duaları ile bize desek olsunlar. Herkesi Karacabey maçına bekliyoruz. Elimizden gelenin en iyisini yapacağımızdan kimsenen  şüphesi olmasın,. Geçmişte başardık. Yine başaracağız”


 

Muhabir: Ercan Aygün