Zonguldak Belediye Başkanı  Tahsin Erdem, teknik ekibi ile birlikte Dilaver Mahallesi’nde devam eden ve planlanan çalışmalarımızı yerinde inceledi. Başkan Tahsin Erdem’e Dilaver Mahalle Muhtarı Bülent Bektaş, Fen İşleri Müdürü Cihan Deniz, Temizlik İşleri Müdürümüz Hakan Farizoğlu, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Hakan Odabaşı, Belediye Meclis üyesi Ferhat Günaydın eşlik etti. 

Mahalle sakinlerimiz ile bir araya gelen, talep ve önerilerini dinleyen Başkan Erdem, vatandaşlar tarafından sıcak ilgisi ile karşılandı. 

Başkan Tahsin Erdem, Dilaver Mahallesi’nde yıllardır kronikleşen içme suyu hattı sorununun kalıcı olarak çözüme kavuşturulması amacıyla ekiplerim halıhazırda özveriyle sürdürdüğü yeni içme suyu hattı çalışmalarını da yerinde inceleyerek, Dilaver Mahallesi’nin altyapısını güçlendirmek için çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini ifade etti. 

Erdem, "Siz kıymetli hemşehrilerimizin yaşam kalitesini artırmak, mahallelerimizi daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için tüm ekibimizle birlikte var gücümüz ile çalışmaya devam edeceğiz" dedi

Kaynak: Haber Merkezi