Çaycuma Belediyesi, Ekonomik ömrünü doldurmuş araç ve iş makineleri ile mekanik su sayaçlarının satış ihalesi yapacak.
Çaycuma Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre mülkiyeti Belediyemize ait muhtelif taşınırlar ayrı ayrı ihale edilmek sureti ile 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45’nci maddesi hükümlerine göre açık teklif usulü ile satılacak.
Satış Listesinde  Damperli kamyon, İtfaiye ait kamyon, 2 adet  İş makinesi, kamyonet ve su sayaçları yer alıyor. İhale dokümanları Çaycuma Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü'nde, ihale konusu araç ve iş makineleri Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü garajında, mekanik su sayaçları ise Su İşleri Müdürlüğü deposunda ücretsiz olarak görülebilir. İhaleye girecek olanlar ihale doküman bedeli olan 250,00.-TL'yi (ikiyüzellilira) Belediye veznesine yatırmaları  gerekiyor.
İhaleye ait teklif zarfları şartnameye uygun şekilde hazırlanarak en geç 11.10.2024 Cuma günü saat 14.00'a kadar Çaycuma Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü'ne teslim edilmeleri gerekiyor.
İhalelere 11.10.2024 Cuma günü saat 14.30 itibariyle başlanacak ve katılımcı durumuna göre sırasıyla ve tüm kalemler ayrı ayrı olmak suretiyle mülkiyeti Belediye ait taşınırlar satılacak.
İhale, Çaycuma Belediyesi’nin Yeni Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi No:29 adresinde bulunan Hizmet Binasının 1. katındaki Meclis Salonunda yapılacak olup, isteklilerin bizzat kendisinin veya vekilinin 11.10.2024 Cuma günü saat 14.30 itibarıyla salonda hazır bulunması gerekiyor. 

Kaynak: Haber Merkezi