Zonguldak Belediye Başkanı Başkanı Tahsin Erdem, belediye personeliyle iftar yemeğinde bir araya geldi. Belediye yemekhanesinde düzenlenen iftar programına, Başkan Tahsin Erdem ve eşi Hande Erdem, meclis üyeleri, başkan yardımcıları, daire müdürleri ve personel katıldı. 

Samimi bir atmosferde gerçekleşen programda, Başkan  Tahsin Erdem çalışanlarımız ile sohbet ederek onların talep ve önerilerini dinledi.

İftar yemeğinde yaptığı konuşmada, belediye personelinin özverili çalışmalarının kente büyük katkı sunduğunu vurgulayan Erdem, ‘Sizlerin emeği, Zonguldak’ın daha yaşanabilir bir kent olması için en büyük gücümüzdür. Hep birlikte şehrimize hizmet etmeye, halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz.’ dedi.

Kaynak: Haber Merkezi