Zonguldak Belediyesi kentte değişim ve gelişim çalışmalarına devam ediyor. Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan'ın Fevkani Köprüsü'nün yıkılması konusundaki ısrarının ardından Bakanlıktan da destek alınarak Fevkani Köprüsü yıkılma aşamasına geldi. Fevkani Köprüsü'nün yıkımı sırasında trafik sıkışıklığı yaşanmaması adına alınan tedbirler kapsamında Ay Yıldızlı Kavşak Zonguldak'a kazandırıldı. 
İSTASYON CADDESİ'NDE PARKE VE KALDIRIM ÇALIŞMASI YAPILIYOR
Ay Yıldızlı Kavşak çalışmalarının bitmesinin ardından ise İstasyon Caddesi'nde altyapı çalışmalarının yanı sıra parke ve kaldırım çalışmaları da son hızıyla devam ediyor. İstasyon Caddesi'nde önce altyapıyı güçlendiren Zonguldak Belediyesi ardından parke çalışmalarını tamamladı. Bugün ise İstasyon Caddesi istikametinde kaldırım çalışmalarının yapıldığı gözlendi. 
BİTİNCE MODERN OLACAK
Zonguldak Belediyesi'nin İstasyon Caddesi'nde kaldırım çalışmalarının da tamamlanması ile birlikte o bölge çok daha düzgün ve iyi görünümlü hale gelecek, modern görünüm kazanacak. Ayrıca hem yaya hem araç trafiği de İstasyon Caddesi'nde rahatlayacak. 
 

Kaynak: Ender Yüksel