Devrek Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçede yaşayan 65 yaş üstü yardıma muhtaç vatandaşlarının evine giderek genel temizlik yapıyor vatandaşlar bu uygulamadan son derece memnun kalıyorlar. Devrek Belediyesinden yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi:

"TEK TEK SÖZLERİMİZİ YERİNE GETİRİYORUZ"
"Sosyal belediyecilik alanında yaptığımız çalışmalarla gönüllere dokunan Belediyemiz, hemşehrilerimizi yalnız bırakmıyor. Evde temizlik hizmeti ile vatandaşlarımızın yüzünü güldürüyoruz.
 Belediye Başkanımız Özcan Ulupınar’ın talimatlarıyla Belediyemiz ekipleri tarafından gerçekleştirilen evde temizlik hizmetinden 65 yaş üstü ve engelli vatandaşlarımız yararlanabiliyor. Vatandaşlarımızın evlerine giden ekiplerimiz, camları siliyor, yerleri süpürüyor, toz alıyor, tuvaletten banyoya kadar evin her noktasını pırıl pırıl yapıyor. Gönüllere dokunan çalışmalarımız, yaşlı ve engelli vatandaşlarımız tarafından memnuniyetle karşılanıyor. Vatandaşlarımız, evde temizlik hizmetinden dolayı her zaman onların yanında olan Belediye Başkanımız Özcan Ulupınar’a teşekkür ederek görevinde başarılar diledi.

“Halka Hizmet Hakk’a Hizmettir” anlayışıyla yaptığımız çalışmaların önemini vurgulayan Belediye Başkanımız Özcan Ulupınar yaptığı açıklamada;  “Çölyak hastalığı ile mücadele ve Evde Kuaför hizmetinden sonra Evde Temizlik çalışmalarına başladık. Gittiğimiz evlerde vatandaşlarımızın dualarını alıyor, işimizi aşkla yapıyoruz. Bizim amacımız vatandaşlarımızın huzur içinde yaşamalarını sağlayarak Hakk’ın rızasını kazanmak ve halkın duasını almaktır. Evde bakım ve evde temizlik hizmetimiz bundan sonra da artarak devam edecek. Kimin neye ihtiyacı varsa, kim nerede dara düşmüşse belediyemizin kapısı sonuna kadar açıktır.” dedi.

Evde temizlik hizmetinden ihtiyaç sahibi 65 yaş üstü ve engelli vatandaşlar faydalanıyor. Belediyemize yapılan başvuru neticesinde şartları uygun olan kişilere evde temizlik hizmeti sunuyoruz."

Kaynak: HABER MERKEZİ