Zonguldak’ta Türk Eğitim-Sen, Türk Sağlık-Sen ve Türk Büro-Sen şubelerine ait binanın açılış töreni gerçekleştirildi. 

Türkiye Kamu Sen ve Türk Sağlık Sen Genel Başkanı Önder Kahveci ,Türk Büro Sen Genel Başkanı Türkeş Güney, Türk Haber Sen Genel Başkanı Yücel Kazancıoğlu, Türk Enerji Sen Genel Başkanı Şuayip Deniz Demirci, Türk Ulaşım Sen Genel Başkanı Mustafa Nurullah Albayrak,
Türk İmar Sen Genel Başkanı Zafer Çelik, Türk Yerel Hizmet Sen Genel Başkanı Tuncay Erden ile genel yardımcıları , MHP İl başkanı Çağatay İpekçi, TTK Genel Müdür yardımcısı Ercan Gebeş,İl  Milli Eğitim müdürü Osman Bozkan ve Türkiye Kamu sene ait bölge şube başkanları katıldı.

KİRACIYDILAR MAL SAHİBİ OLDULAR
Türkiye Kamu Sen il temsilcisi Şahin Ören kurdele kesimi öncesi “Bugün beş yıldızlı otellerde seminerler yapıyoruz. Dünyada tanınan hale geldik. Benim artık dördüncü dönemim. İlk geldiğimde bir araba alacağız birde yer alacağız dedik. Yeri aldık sıra arabada. “ dedi. 

Türkiye Kamu Sen ve Türk Sağlık Sen Genel Başkanı Önder Kahveci “ Yola çıkılan bu mücadele her geçen gün inandığı değerler çerçevesinde devam ediyor. 
Bu topraklarda var olmuş güçlü bir sivil toplum örgütüyüz. Türkiye Kamu sen kabul görmüş bir kuruluştur. Türkiye kamu sen sendikacılığın tarihini yazıyor. Sendikal mücadelemize yorulmadan devam edeceğiz. Cumhuriyetle beraber Kamu sen var olmaya devam edecek. Bayrağın şerefli yükünü taşımaktan gurur duyuyoruz. sendikal örgütlenme Emeğin başkentinde başladı. Kendi değerlerimizi unutmadan ilerleteceğiz“ dedi. Konuşmalardan sonra açılışla gerçekleştirildi.

Muhabir: Ersin Çorbacı