TFF 3. Lig 4. grupta mücadele eden Zonguldakspor'un takım otobüsü hazır olmak üzere. Yönetim tarafından satın anlınan ve kulübün malı olan takım otobüsünün  Ereğli'de Sanayi sitesinde üstü kaplanıyor. Takım otobüsü sayesinde Yıllardır çekilen ulaşım sorunu artık sona erecek.

OTOBÜS KULÜBÜ MALI OLDU 
Zonguldakspor geçen sezon Belediyenin tahsis ettiği otobüs ile deplasmana gidiyordu. Ancak
bu sene Zonguldak Belediyesi tasarruf tedbirleri kapsamında deplasmanlara gidilen  otobüsü geri çekti.Sadece şehir içinde antrenmanlar için kullanılan küçük otobüsü tahsis etti. 
Bu gelişme üzerine harekete geçen Kulüp Başkanı Harun Demir ve yönetim kurulu üyeleri önemli bir adım attı. Kendi maddi imkanlarıyla kulübe yeni otobüs satın aldı.
ÜSTÜ KAPLANIYOR 
Satın alınan yeni otobüsün üstünü kaplama çalışmaları devam ediyor. Şu anda Ereğli'de sanayide bulmadı otobüsü üstü kaplanıyor. Kaplamanın nasıl olacağı konusunda şekil yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Kırmızı Lacivert renklerde olan kaplamada Zonguldak'ın simgesi madenci, taraftarlar ve Kulübü arması gibi figürler da yer alıyor.
ÇAKAR LAMBA TAKILIYOR 
Takım otobüsünün üstüne kırmızı lacivert renklerde yanacak Işıklı çıkar lambasının da takıldığı belirtildi. Otobüsü kaplama çalışmalarının Cumartesi günü akşama kadar tamamlanacağı ve takımın Pazar günü Ağrı ile maç oynamak için stadyuma yeni otobüsle geleceği ifade edildi.

Muhabir: Ercan Aygün