Yeniden bir yapılanmaya giderek Beyaz Sayfa açan Zonguldakspor FK yönetim Kurulu ilk icraatlarından biri olan kulübe üyelik sistemini hayata geçirdi. Üyelik için belirlenen şartları yerine getiren herkes Kulübün Kongre üyesi olabilecek. Seçme ve seçilme hakkına  sahip olacak.
İlK KART BAŞKANA ÇIKTI
Zonguldakspor FK'ya ilk üyelik başvurusunu Kulüp Başkanı Harun Demir. Gerekli  prosedürleri yerine getir Harun Demir kulübe üye oldu.
Başkan Harun Demir'in üyelik kartı çıktı.
Üye olan herkese bu  kartlardan çıkartılacak. Kongrelerde seçme seçilme hakkına sahip olacak. Ayrıca kartın sağlayacağı özel avantajlardan da faydalanabilecek.
KULÜP ÜYELİĞE AÇILDI 
Kulüp Kaşkanı Harun Demir" Kulüp üyeliğe açılmıyor diye çok söylemler vardı.Üyelik sistemini faaliyete geçirdik.
Diğer  kulüplerde olduğu gibi İyi olmak için bazı şartlar var. Bu şartları yerine getiren herkes kulübe üye olabilir. Kongrelerde seçme ve seçilme hakkına sahip olabilir. Ayrıca firmalarla yapacağımız anlaşmalar gereği üyelik kartını sahip olan taraftarlarımız ve Zonguldakspor sevdalıları çeşitli imkanlardan yararlanabilecek. Sahildeki iletişim ofisimizi önümüzdeki hafta içinde açmayı planlıyoruz. Herkesi ofisimize geçerek takıma üye olmaya bekliyoruz" dedi

Muhabir: Ercan Aygün