Zonguldak’ın Beycuma Beldesi Karapınar Köyü’nün dünya ile irtibatı tamamen kesik durumda.
450 hanelik Karapınar Köyü’nde bu çağda yaşanan skandala kimse çözüm bulmuyor, bulamıyor.
“HER YERE BAŞVURDUK SONUÇ ALAMADIK”
Karapınar Köyü Muhtar Recep Mustafa Altunay “Köyde hiç cep telefonu çekmiyor. Dünya ile irtibatımız tamamen kesik. Bu çağda nasıl böyle bir sorun yaşanabiliyor. Türkiye’nin hiçbir yerinde böyle bir sorun yaşandığını sanmıyorum. Hastamız olsa 112’yi arayamıyoruz, yakınlarımıza ulaşamıyoruz. Acil bir durum olur da sonu kötü biterse sonun sorumlusu kim olacak. Yetkililerden Karapınar’a vericiler dikilmesini ve sorunun kökünden çözülmesini istiyoruz” dedi.
“ASKERLERİMİZ AİLELERİNE ULAŞAMIYOR”
Muhtar Altunay, “Karapınar’da bazı ailelerin evlatları Türk Silahlı Kuvvetleri’nde komutan, bazı komşularımızın çocukları asker, bir çok ailelerin çocukları gurbette çalıyor. Kimse kimseye ulaşamıyor. Askerlerimiz ve komutanlarımızın sağlığı nasıl, sağ mı, bir şey oldu mu? Aileler perişan” dedi.
“LÜTFEN BİZ SESİMİZİ DUYURAMIYORUZ, SİZ DUYURUN”
Muhtar Mustafa Altunay, “Bizim telefonlarımız çekmiyor, sesimizi duyuramıyoruz, Lütfen bizim sesimizi basın mensupları duyurun. Sayın Valimiz, Milletvekillerimize sesimizi duyurun. Duyurun ki biz de askerlerimize, ailelerimize, evlatlarımıza, gurbetteki sevdiklerimize duyurabilelim” dedi.

Kaynak: Ender Yüksel