Hüseyin ve Fatma Ekşi’nin kızları Havva Ekşi, Oya ve Eyüp Sezai Özçelik’in oğulları Buğra Özçelik ile hayatını birleştirdi. Dedeman Otel’de gerçekleştirilen düğünde genç çiftin ailesi ve sevenleri yalnız bırakmadı.

Düğüne; AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Muammer Avcı ve Ahmet Çolakoğlu, önceki dönem Milletvekilleri Faruk Çaturoğlu, Polat Türkmen, Fazlı Erdoğan ve Hamdi Uçar, Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem, önceki dönem Belediye Başkanları Ömer Selim Alan ve Muharrem Akdemir, AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, CHP İl Başkanı Devrim Dural, MHP İl Başkanı Çağatay İpekçi, eski AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, İl Özel İdare Genel Sekreteri Ahmet Güral Karayılmaz, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, Zonguldak Orman Bölge Müdürü Faruk Bayraktaroğlu, Çaydegirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, Elvanpazarcık Belediye Başkanı Ümit Uzun, CHP Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu ve mevcut ile önceki dönem il genel ve belediye meclis üyeleri katıldı.

Genç çiftin nikahını Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem kıyarken, şahitliklerini AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Muammer Avcı ve Ahmet Çolakoğlu, önceki dönem Milletvekilleri Faruk Çaturoğlu, Polat Türkmen, Fazlı Erdoğan ve Hamdi Uçar, önceki dönem Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, CHP İl Başkanı Devrim Dural, MHP İl Başkanı Çağatay İpekçi, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, İl Özel İdare Genel Sekreteri Ahmet Güral Karayılmaz, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun ve Kozlu eski Belediye Başkanı Ali Bektaş üstlendi.

Başkan Tahsin Erdem, nikahın ardından evlilik cüzdanını AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı'ya takdim etti. Milletvekili Avcı, cüzdanı önceki dönem Belediye Başkanı Ömer Selim Alan'a çifte sunması için teslim etti ve cüzdanı Ömer Selim Alan takdim etti.

Nikaha katılanlar, genç çifti kutlayarak mutluluklar diledi.

Muhabir: Neriman Dengiz