ÇaBölgesel Amatör Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Kdz. Ereğli Belediyespor, ikinci hafta maçında deplasmanda konuk olduğu Çankırı Fk’yı 3-0 yenerek, galibiyet serisine devam etti.

Kdz. Ereğli Belediyespor, deplasmanda karşılaştığı Çankırı FK’yı 3-0 gibi net bir skorla mağlup etti. İlk yarıda etkili bir oyun sergileyen Ereğli ekibi, 34. dakikada Ferhat Gerger’in attığı golle 1-0 öne geçti ve bu skorla devreye üstün girdi.
KAAN YILDIRIM  SAHNEYE  CIKTI 
İkinci yarıda da baskısını sürdüren Kdz. Ereğli Belediyespor, 74. dakikada Kaan Yıldırım’ın golüyle farkı ikiye çıkardı. Maçın son anlarında bir kez daha sahneye çıkan Kaan Yıldırım, 90. dakikada attığı golle skoru 3-0’a taşıdı.

Bu galibiyetle birlikte Kdz. Ereğli Belediyespor, önemli bir 3 puanı hanesine yazdırırken haftayı lider kapattı. Çankırı FK sahadan puansız ayrıldı. Maç boyunca üstün bir performans sergileyen Ereğli ekibi, özellikle hücum hattındaki etkinliğiyle dikkat çekti. Kaan Yıldırım, attığı iki golle maçın yıldızı olurken, Ferhat Gerger’in golü galibiyetin habercisi oldu.
TARAFTARI  YALNIZ  BIRAKMADI 
Kdz.Ereğli Belediyespor, maç sonunda galibiyeti taraftarıyla kutlarken, ev sahibi takımı taraftarı tarafından da alkışlanarak soyunma odasına gitti. Oyuncular soyunma odasında galibiyeti kutlarken, Çankırı Valisi Mustafa Fırat Taşolar da soyunma odasına gelerek yönetim ve oyuncuları kutladı.

Muhabir: Ercan Aygün