Göreve geldiği günden bugüne ve 30 yıllık belediyecilik tecrübesi olan Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, belde halkını temiz içme suyu ile buluşturdu.Musluklardan gönül rahatlığı ile belde halkının su içebileceğini açıklayan Başkan Gebeş, Pazartesi itibariyle evlere doğal kaynak suyunun ulaşacağını kaydetti.

"EVLERİNİZE ŞİFALI SU GELDİ"

Çağdeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, açıklamasında,"İlk günkü aşk ve belediyecilikte 30 yıllık tecrübemle işimin başındayım.Hemşerilerim su ile ilgili hiç bir sıkıntı yaşamayacak.Su motorları yandı sorununa köklü çözüm.Doğal kaynağından cazibeli şekilde gelen temiz içme suyunu sizlerle buluşturuyoruz.Pırıl pırıl temiz içme suyunu  kaynaklarımız Çaydeğirmenimize,hemşerilerimize hayırlı olsun.Musluklarınızdan gönül rahatlığı ile içebileceğiniz temiz içme suyu Pazartesi gününden itibaren hizmetinizde olacak" ifadelerini kullandı.

"YOK BÖYLE BİR BAŞKAN"

Diğer yandan, Çaydeğirmeni Beldesi halkı da Belediye Başkanı Satılmış Gebeş'e teşekkür ederek,"Başkanımız bizim her şeyimiz.Hiç bir belde de olmayan hizmetleri yaptı.TOKİ'yi ilk kez Çaydeğirmeni beldesinde gerçekleştirdi. Bizden sonra diğer ilçe ve beldelerde TOKİ binaları yükseldi. Alt yapı hizmetlerini gerçekleştirdi.En büyük sorunumuz olan su konusuna çözüm buldu.Kapısına gittiğimizde bizi geri çevirmeden dertlerimizi dinleyip,çözüm bulmuştur.Yok böyle bir belediye başkanı.Allah ondan razı olsun."dediler.

Kaynak: Haber Merkezi