Soğukdu ziyaretlerinde doğup büyüdüğü sokaktaki evinin önünde ve çocukluğunun geçtiği sokakta anılarını tazeleyen Saadet Partisi Zonguldak Belediye Başkanı Adayı Cem Dereli, şunları söyledi:

"ŞU YUKARIDA GÖRDÜĞÜNÜZ EVDE DOĞDUM BÜYÜDÜM ÇOCUKLUĞUM BURADA GEÇTİ"

"Öncelikle herkese  selam ve saygılarımı iletiyorum Zonguldak'ta saha çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Tüm adaylara örnek olacak şekilde Zonguldak'ta artık Zonguldak'ın siyasetçiyi politikacıyı sahada görmesi gerektiğini hep söylüyoruz. Sahadayız. Havanın güzelliğinden de Allah nasip faydalanıyoruz inşallah. Bugün benim için çok önemli bir yer olan Soğuksu'dayım. Ferakçı Mahallesi'nde doğup büyüdüğüm yer olan Soğuksu'dayım. Şu yukarıda gördüğümüz evde doğdum. Büyüdüm. Burada ilköğretim okulu vardı. Bu okulda okudum. Bu mahallede çocukluğum geçti. Dolayısıyla dolaştıkça, gezdikçe eski dostlarımı eski hemşehrilerimi, arkadaşlarım gördükçe çok mutlu oluyorum.  
İnşallah Zonguldak'ta bundan sonra güzel şeyleri yapacağız. Zonguldak'ın hem ekonomik olarak hem sosyal olarak artık büyümesi gerekiyor. Zonguldak'ın yerinde durmaması gerektiğini her zaman söylüyoruz. İnşallah bu yolda da vatandaşlarımızı da sahada yaptığımız çalışmaları da gayet güzel, net bir şekilde bunları anlatıyoruz.
Zonguldak artık nüfusu bile yüz binin altına düşerse gitgide küçülecek. Küçülmemeli.

"AK PARTİ CHP SARMALINDAN ZONGULDAK'I KURTARACAĞIM"

AK Parti ve CHP salmanından Zonguldak'ı kurtarmak istediğini belirten Saadet Partisi adayı Cem Dereli sözlerine şu şekilde devam etti:

"Gerçekten esnafarımız ve vatandaşlar,ımız mevcut yönetimin değişmesi, artık Zonguldak'ta bir değişikliğin olmasını istiyorlar. Mevcutta Hacivat Karagöz şeklinde ben hep o örneği veriyorum. Yani CHP ve AK Parti'nin bu bir tiyatro olduğunu artık bu sarmaldan Zonguldak'ın ve Türk siyasetinin çıkmasını istiyorlar. Bizler Zonguldak'ta değişimin Zonguldak'ta artık bir farklılaşmanın yarattığı bir heyecanın da farkındayız sahada. Bunu görüyoruz. Allah nasip ederse otuz bir Mart'ta Zonguldak'a Türkiye'de bir gündem yapacağız. Herkes Zonguldak'ta Saadet Partisi'nin belediye başkanlığını aldığını gördü Zonguldak gene bir marka olarak 31 Mart  akşamı tekrar doğacak Allah nasip ederse."

Kaynak: Ercan Demir