Cumhuriyet Halk Partisi CHP Zonguldak il ve ilçe örgütü 'Merhamet senin kanında var' sloganı ile kan bağış kampanyası  düzenledi. 
Vergi  Dairesi önündeki  Kızılay  Kan Toplama aracında  düzenlenen kampanyaya, İl Başkanı  Devrim  Dural ve İl yönetim  kurulu  üyeleri, Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu ve Merkez İlçe Örgütü, Kozlu  İlçe Başkan Merve Arslan, Kilimli İlçe Başkanı Şükrü Velioğlu ve partililer  katıldı.
Kan bağışı kampanyası öncesi bir açıklama yapan CHP İl Başkanı Devrim Dural insanlık görevlerini yerine getirdiklerini belirtti. Dural CHP iktidarı zamanında Kızılayı siyasetten arındıracaklarını belirtilerek şunları söyledi;

"Merhamet senin kanında var ismiyle düzenlemiş olduğumuz kan bağış kampanyasıyla milli değerimiz olan Kızılay'ımızın kan stoklarını arttırmak amacıyla düzenlemiş olduğumuz kampanyaya hepiniz hoş geldiniz. Cumhuriyet Halk Partisi örgütleri olarak   kampanya düzenlemiş bulunuyoruz. Kampanyamıza katıldığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. Ve şunu da belirtmek istiyorum. Yaklaşan önümüzdeki süreçte Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında Kızılay siyasetten arındırılmış ve sadece insanlığa hizmet eden herhangi bir partinin arka bahçesi bizim iktidarımızda olmayacaktır. Bu anlamda da katıldığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. Kızılay'ımız insanlığa hizmet etmeye bizim iktidarımızda da sonuna kadar devam edecek” dedi.

Whatsapp Image 2024 08 02 At 11.23.17Whatsapp Image 2024 08 02 At 11.25.43Whatsapp Image 2024 08 02 At 11.23.18 (1)

Muhabir: Ercan Aygün