Zonguldak'ta Cumhuriyet Halk Partisi tarafından eğitim buluşması düzenlendi. 
Fener semtinde bulunan Yaman Restaurant'ta (Kilise) düzenlenen eğitim buluşmasına; CHP Milli Eğitimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Suat Özçağdaş, CHP Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğrul, CHP PM Üyesi Prof.Dr. Amağan Özdoğan, Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem, CHP İl Başkanı Devrim Dural , Bakacakkadı Belediye Başkanı Oktay Albuz, CHP İlçe Başkanları, CHP  İl ve İlçe teşkilatlarının eğitim sekreterleri, CHP il yönetim kurulu üyeleri, CHP kadın ve Gençlik Kolları Başkan ve yöneticileri, eğitim sendikaları ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı. 
Program saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı’mızın okunması ile başladı. 

Cumhuriyet Halk Parti il Başkanı Devril Dural, programda bir konuşma yaparak eğitim ile devrimin Cumhuriyet Halk Partisi ile geleceğini söyledi. 

CHP Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğrul’da yaptığı açıklamada ,CHP iktidarında tüm müfredatı yenileyeceklerini belirtti. 

Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem de konuşmasında, belediye olarak eğitime sonuna kadar destek vereceklerini belirtti. 

CHP Parti Meclisi Üyesi Prof.Dr. Armağan Özdoğan, eğitimde çözülmesi gereken çok fazla sorun olduğuna dikkat çekti. 

CHP Milli Eğitimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Suat Özçağdaş, eğitimde ortak akla ihtiyaçlarının olduğunu belirtti. Avrupa’da uygulanan başarılı sistemlerin Türkiye’de de uygulanmasına gerektiğine dikkat çekti. 

Konuşmaların ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti.

Muhabir: Neriman Dengiz