2024 Mart ayında gerçekleştirilecek olan yerel seçimler öncesinde siyasi partiler çalışmalarına başladı. Zonguldak merkez, ilçe ve beldelerde vatandaşlarla buluşan, projelerini anlatan siyasi partiler en iyi adayı belirleyerek seçmen karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 
CHP ZONGULDAK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI PROFİLİNİ AÇIKLADI
Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak merkez ilçe Başkanı Osman Zaimoğlu Parti olarak 2024 yerel seçimlerine çok güçlü gireceklerini projelerini vatandaşlara çok iyi anlatıp güçlü bir Belediye Başkanı adayla seçimlere gireceklerini söyledi. 
Başkan Zaimoğlu, partilerinin Zonguldak Belediye Başkan adayının partiyle ve Zonguldak halkı ile bütünleşecek, donanımlı, çalışkan bir kişi olacağını belirterek başkan adayı profilini açıkladı. 

"BELEDİYE BAŞKANI ADAYIMIZ PARTİMİZLE ZONGULDAK İLE BÜTÜNLEŞECEK BİR KİŞİ OLACAK"

CHP Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu ayrıca 2024 Mart ayında yapılacak olan Belediye Başkanlığı seçimleri öncesinde de CHP'nin belediye başkanı aday profilini açıklayarak şunları söyledi: "Belediye Başkanı adayını açıklamak için şu anda erken. Her gün çarşıda esnaf ziyaretleri yapıyoruz. Hafta sonları da köy gezilerini yapıyoruz. Neden bunları yapıyoruz, yarın çıkaracağımız belediye başkan adaylarının altyapısını hazırlıyoruz. 
Seçimi alacağız. Şu anda ismin bu çerçevede önemi yok. Biz zaten kazanacak çalışmayı yapacağız ve adayı da üzerine koyarak tatlandıracağız. Zonguldak'a iyi hizmet yapabilecek, başarılı olan, Cumhuriyet Halk partisi'nden aday gösterildiğini ve belediye başkanı olduğunda da bunun vefasını gösterebilecek bir insan olacak. Yani teşkilatla birlikte çok iyi hizmet edecek bir aday olacak"
 

Kaynak: Ender Yüksel