24 Haziran'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti Zonguldak İl Başkanı olarak atanan Mustafa Çağlayan, kendisine güvenen ve destekleyen herkese teşekkür etti.

Çağlayan, başkanlık görevinin kendisine verilmesinin ardından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

"24.06.2024 tarihinde Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'ın tensipleri ile AK Parti Zonguldak İl başkanlığına atanmış bulunmaktayım. Partimize ve şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.Bizlere güvenen inanan destekleyen herkese teşekkür ediyorum.

Kuruluşumuzdan bugüne kadar özveri ve fedakarlıkla bizlere bayrağı devreden yol arkadaşlarımıza teşekkür ediyor ,Dünyasını değişmiş olanları rahmetle anıyorum.

Değerli milletvekillerimize, Yol arkadaşlarıma, İl yönetim kurulumuza, İlçe Başkanlarımıza ve İlçe  Yöneticilerimize, Kadın ,Gençlik Kollarımıza ve Yönetimlerine, Belediye Başkanları ve Meclis Üyelerimize, İl Genel Meclis Başkanı ve Meclis Üyelerimize, Belde Başkanlarımıza ve Yönetim Kurullarına,Mahalle/Köy Temsilcilerimize ve Yönetim Kurullarına ,Sandık Kurullarımıza, Delegelerimize,Üyelerimize ve Sivil Toplum Kuruluşlarımıza,destek veren tüm hemşerilerimize can-ı gönülden teşekkür ediyorum.

Göreve talip olan birbirinden değerli yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir'e Teşkilat Başkan yardımcımız Rize Milletvekilimiz Sayın Muhammed Avcı'ya ,İl koordinatörümüz Samsun Milletvekilimiz Sayın Ersan Aksu'ya, Düzce İl Koordinatörümüz İstanbul Milletvekilimiz Sayın Yahya Çelik'e saygı ve hürmetlerimiz ile teşekkür ediyorum.

Hiç kimseyi ayırt etmeden derleyip toparlayarak,birleyip birleştirerek, kucaklaşarak partimizi büyütmeye devam edeceğiz.

Zonguldak'ımızın il oluşunun 100. yılında Zonguldak şemsiyesi altında birleşerek şehrimize ve hemşehrilerimize hizmet için çalışacağız."

Kaynak: Haber Merkezi