TFF Üçüncü Lig Dördüncü grupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor, peş peşe aldığı galibiyetlerle  lige güzel bir başlangıç yaptı.Sezona  Erciyes 38 FK galibiyeti ile başlayan  Kırmızı-Lacivertli temsilcimiz , daha sonra hafta arasında  Ziraat Türkiye Kupası ilk tur maçında Bartınspor’u 2-0 yenerek elemişti.
Geçtiğimiz hafta sonunda sezonun ikinci maçında  Büyükçekmece Tepecikspor A.Ş’yi deplasmanda 2-0 yenen Zonguldakspor, 2 lig, 1 kupa olmak üzere üst üste 3 galibiyet aldı.
 Zonguldakspor’un almış olduğu galibiyetler taraftarı muttu etti. Pazar günü oynanan Büyükçekmece Tepecik maçı sonrasında değerlendirmelerde bulunan Zonguldakspor teknik patronu Can Güven, işin daha başında olduklarını, yola emin adımlarla devam etmek istediklerini belirtti.
KAZANMAYA DEVAM ETMELİYİZ!

Teknik Patron Can Güven şunları söyledi;
"Peş peşe aldığımız galibiyetlerden dolayı mutluyuz. 2 lig maçını, birde kupa maçını kazandık. Yolun daha başındayız. Son oynadığımız Büyükçekmece Tepecik maçında 
oyuncularımızı gösterdikleri üstün performanstan dolayı kutluyorum. Daha yeni bir takımız. Sentetik saha olmasına rağmen maç boyunca pas yapmaktan vazgeçmedik. Güzel bir galibiyet alıp buradaki taraftarlarımızla paylaştık. Maça gelemeyen taraftarlarımıza da aldığımız galibiyeti hediye ediyoruz. Gurbetçi taraftarlarımız otele kadar geldiler, çiçek takdim ettiler. Onlara da çok teşekkür ediyorum. Maç sonunda onlara 3 puan armağan edeceğimi söylemiştik, sözümüzü de tutmuş olduk.
Haftaya oynayacağımız Ağrı maçında taraftarlarımızı davet ediyoruz. O maçı da taraftarlarımızla birlikte kazanıp yolumuza devam edeceğiz. Her zaman her yerde kazanmak niyetindeyiz. İç sahada oynayacağımız Ağrıspor maçını da kazanarak  yolumuza devam etmek istiyoruz”
 

Muhabir: Ercan Aygün