Belirgin Kalite ödülüne sahip olmaya hak kazanan Dedeman Otel Zonguldak iyi hizmet kalitesi ile birinci oldu.  Dedeman Genel Müdürü Atila Manav, Dedeman Satış Müdür Yardımcısı Zümrüt Uzun Kozlu, Mali İşler Müdürü Hakan Sağıroğlu, Odalar Bölüm Müdürü Fatih Gesmeli  ve beraberinde dev kadrosu ile müşterilerine en iyi hizmeti sunan Dedeman Zonguldak turizm dalında en iyi otel kategorisine girmeyi başardı.   

Bu yıl, "Quality is the Light" sloganıyla düzenlenen QM Awards, ‘belirgin kalite’ vurgusuyla hazırlandı. Bu önemli buluşma da ayrıca, Türk turizminin birlik ve beraberlik ruhunu da tazelendi. Turizm sektöründe sürdürülebilirlik, yenilikçilik ve kaliteyi teşvik eden QM Awards sahiplerine takdim edildi. Başarılı turizm profesyonelleri ödüllerini sektör için büyük öneme sahip turizm otoritelerinin elinden aldı. Kazanan oteller, yatırımlar, tur operatörleri, acenteler, kurum ve özel işletmeler ödüllerine kavuştu.
Yapılan iki aşamalı oylama sonucunda Türkiye'nin En İyi QM Karadeniz Bölgesi Şehir Oteli kategorisinde yarışan Dedeman Zonguldak en fazla oyu alarak birinci oldu ve ödülü almaya hak kazandı.

Muhabir: Neriman Dengiz