Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Heyeti AK Parti Genel Merkezi'ne bayram ziyareti gerçekleştirdi.  CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz ziyaret heyetinin başında bulundu, AK Parti heyetine de Genel Başkan Yardımıcısı Belgin Uygur başkanlık etti. 

Karşılıklı fikir alışverişleri ve temeniller doğrultusunda geçen ziyarette, Yavuzyılmaz'ın asgari ücret çıkışı damga vurdu ve milyonlarca asgari ücretlinin yüzünü güldürdü.

Deniz Yavuzyılmaz, asgari ücretlilerin zam beklentisini vurgulayarak;

"Önümüzdeki süreçte asgari ücrette bir iyileştirme konusunda vatandaşımızın büyük bir beklentisi var. Ekonomik durumlarının iyileştirilmesi dert ediliyorsa, asgari ücretin mutlaka iyileştirilmesi gerekiyor. İyileştirilmediği takdirde biz de vatandaşımızın sesine ses olmak için sahada olacağız. Hep birlikte bu güçlü sesimizi duyuracağız. Umarım bu bayramda böyle bir müjdeyi AK Parti olarak tüm asgari ücretlilere verirsiniz." dedi.  

ARA ZAMMIN OLMAYACAĞI AÇIKLANMIŞTI

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, asgari ücrete ara zammın yapılmayacağını açıklamıştı. Bunun üzerine milyonlarca asgari ücretli, sene sonunu bekleyerek yeni asgari ücret için uzun süre gün saymaya başladı. 

Kaynak: Haber Merkezi