Süper Lig ekiplerinden Devrek Belediyespor yeni Yıldız Yıldızlar yetiştirmek için yaz futbol okulu açtı yüzlerce Devrekli çocuğun katıldığı yaz spor okulunun açılışını Belediye Başkanı Özcan Ulupınar yaptı

Belediye başkanı Özcan Ulupınar, Devrek ilçesi stadyumu'nda açılışı gerçekleştirilen Devrek Belediyespor Yaz Spor Okulu açılış serenomisine katıldı. Devrek Belediyespor Yaz Spor Okulu bugün itibariyle futbol, voleybol ve badminton kursları ile 6-12 yaş çocuklar için çalışmalarına başladı.

01 Temmuz – 20 Ağustos tarihleri arasında eğitim verecek olan Devrek Belediyespor Yaz Okulunda geleceğin başarılı sporcularının yetişmesi, geleceğin teminatı olan sevgili çocukların ve gençlerin tatillerinin iyi bir şekilde değerlendirilmesi, sosyal ve sportif olarak iyi bir şekilde yetiştirilmesi amaçlanıyor.

Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, sporun ve sporcunun her zaman yanında olduğunu belirterek, emeği geçen herkese teşekkür etti. Açılışın ardından İlçe Kaymakamı Muhammed Evlice ve Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, Devrek Şehir Stadyumunda bulunan spor eğitim alanlarını ziyaret ettiler.

Devrek Belediyespor Yaz Spor Okulu açılış serenomisine, Kaymakam Muhammed Evlice, Belediye BaşkanıÖzcan Ulupınar, Belediye Başkan Yardımcısı Özcan Özmekik, Devrek Belediyespor Kulüp Başkanı Çetin Kuzlu, Belediye Meclis Üyesi Tuncay Mezir, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Cihan Durdubaş, antrenörler ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

Kaynak: HABER MERKEZİ