Zonguldak'ın merkeze bağlı Dilaver Mahallesi'nde aylar önce tamamlanan doğalgaz ve elektrik kablolarını yer altına alma çalışmasının ardından yollarda açılan çukurlar kapatılmadı. Günde binlerce otomobil, öğrenci servisi, dolmuş ve kamyonun geçtiği yolda çok sayıda araç çukurlardan kaçmak için kaza tehlikesi atlatıyor. Dilaver Mahalle Muhtarı Bülent Bektaş konuyla ilgili sessizliğini korurken, mahalleliler ise şikayet yağdırsa da cevapsız kalıyor. 
Yetkilerin ne zaman ve ne şekilde harekete geçerek çalışma yapacağı, çukurları kapatacağı ise cevapsız sorular arasında yerini alıyor. 
Dilaver'e şehir dışından gelenler, yollardaki çukurları görünce "Dilaver'de ne zaman deprem oldu? Faylar bayağı kırılmış." dedirtiyor. Dilaver'in kaderine terk edilmiş durumu, yetkilileri rahatsız etmese de vatandaşları çileden çıkartıyor.

Muhabir: Ersin Çorbacı