Ülke gündemine oturan ve milyonları ekrana kilitleyen "İnci Taneleri" isimli dizinin Dilber'i Hazar Ergüçlü, haftalardır Zonguldak'ta film çekiminde görev alıyor. 
"Anne" filmi için kameraların karşısına geçen Hazar Ergüçlü, Alaplı'nın Gümeli Beldesi'nde çekilen film esnasında sosyal medya hesabından Gümeli'nin doğal güzelliklerini paylaşıyor. 
Gümeli Belediye Başkanı Aytaç Tosun da misafirlerini en iyi şekilde ağırlayarak, film çekimi için tüm olanakları sağlamak üzere girişimlerde bulunuyor. 
DİLBER'E EV YAPILDI
Gümeli Belediye Başkanı Aytaç Tosun film çekimi amaçlı ahşap bir ev inşa edildiğini açıklayarak, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; 

"Dilber evim yok diyordu, ona Gümeli' mizin en güzel yerinde ev yaptık. Dilber karakteriyle hepimizin beğenisini kazanan aktrist Hazar Ergüçlü başrolü olduğu sinema filminin çekimini beldemizde ve bölüklü yaylamızda gerçekleştiriyor. Süreci en başından beri yakinen takip ediyor ve Gümeli Belediyesi olarak tüm desteği sağlıyoruz. İlk günden beri söylediğimiz bir şey var Gümeli' mizi sadece Türkiye' ye değil, tüm dünyaya tanıtacağız."

Başkan Tosun, film çekimi bittikten sonra inşa edilen evin ziyaretçilere açılacağını duyurdu.

Kaynak: Haber Merkezi