Zonguldak'a bağlı Karaman beldesine doğal gaz getirmek için çalışmalar başladı. Karaman Belediye Başkanı Mustafa Kalaycı doğal gaz şirketi yetkilisi Yunus Kesgin ile görüşme yaptı.
Karaman Belediyesi'nden yapılan açıklamada şu bilgiler verildi;

"Beldemizin geleceği için önemli bir adım atarak, doğalgaz hizmetini getirebilmek adına Akmercan Genel Müdürü Sayın Yunus Kesgin ile verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Bu önemli ziyarette bizlere, Bakacakkadı Belediye Başkanı Sayın Oktay Albuz eşlik etti. Görüşmelerimiz sırasında, Kozcağız Belediye Başkanı Sayın Mustafa Karaman ile karşılaştık ve her iki değerli başkanımız da sürecin her aşamasında yanımızda olarak desteklerini gösterdikleri için teşekkür ediyorum.

Beldemizin doğalgaza kavuşması için var gücümüzle çalışıyor, halkımızın yaşam kalitesini yükseltecek projeleri hayata geçirmek için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. Bu süreci yakından takip ederek, önümüzdeki günlerde tekrar görüşmelerde bulunacağımızı ve beldemize doğalgazı kazandırmak için azimle çalışmaya devam edeceğimizi belirtmek isterim.

Siz değerli halkımızın destek ve dualarıyla, beldemize ve ileride belediye sınırlarımıza katmayı hedeflediğimiz çevre köylerimize doğalgaz hizmetini kazandırmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz."

Eski Başkan Yaşar Kumbas hayatını kaybetti Eski Başkan Yaşar Kumbas hayatını kaybetti

Kaynak: Haber Merkezi