Gençlik Kolları Başkanlığı yaptığı sürece boyunca CHP’ye ve neferlerine gönülden bağlı kaldığını ifade eden Güney, yeni başkan seçilen  Kadir Güven’e de başarılar diledi. 

Son sözlerini “Dik durun Adil Olun,Sabırlı olun 
Daha iyi bir dünyada görüşmek Ümidiyle 
Atatürk ile kalın Cumhuriyet ile kalın Hoşça kalın” bitiren Doğukan Güney sosyal medya hesabından yaptığı veda paylaşımında şu ifadelere yer verdi ; 

“Parti Meclis Üyemiz Berker Esen'in divan başkalığını yaptığı Çocukluk arkadaşım,Parti emekçimiz 'Özgür Has'a ithaf ettiğimiz 17. olağan Zonguldak Gençlik kolları kongremizi demokrasi şöleni içerisinde gerçekleştirerek tamamladık.Göreve geldiğim gün hayal ettiğim bir kongreyi gerçekleştirmenin gururunu yaşıyorum.
Görev sürem boyunca da bütün hayallerimi gerçekleştirdim.Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kollarında görev yapmak,Gençlik kolu başkanı olmak benim için her zaman büyük bir onur olacak.Bende bugun son oyumu kullanarak itibariyle yaşım gereği de yetişme okulu olarak tabir ettiğimiz gençlik kollarından mezun oldum.Her zaman elim Gençlik kollarının üzerinde bilgi birikim ve tecrübelerimle yanlarında olacağım.
Bugun bayrağı devralan Kadir Güven ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diliyorum.
Ayrıca azminden ve konuşmalarından dolayı Anıl Gümüştaş'a vermiş olduğu katkılardan dolayı teşekkür ediyorum.
Bu süreç içerisinde bana destek olan Genel Başkan Yardımcımız,Milletvekilimiz ve abim Deniz Yavuzyılmaz,Milletvekilim Eylem Ertuğ Ertuğrul,Zonguldak Belediye Başkanımız Tahsin Erdem başta olmak üzere bütün belediye başkanlarımız,Gençlik kollarından yetişmiş olan İl Başkanımız Devrim Dural'a birlikte görev yaptığım ilçe başkanlarımız kadın gençlik kolları başkanlarımız ve Bütün genç yoldaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.Her zaman partimin ve halkımın hizmetinde olmaya devam edeceğim.

Sevgili Levent Kırca’nın şu sözleriyle veda etmek isterim;
Dik durun 
Adil Olun,Sabırlı olun 
Daha iyi bir dünyada görüşmek Ümidiyle 
Atatürk ile kalın
Cumhuriyet ile kalın
Hoşça kalın.

Saygı ve sevgiyle” 

Kaynak: Haber Merkezi