Nesine 3. Lig 4. Grup'ta mücadele eden Zonguldakspor pazar günü deplasmanda Edirne sporu ile oynadığı maçı 1-0 kazandı.
Müsabakanın devre arasında yaşanan tatsız olaylar nedeniyle Zonguldakspor tribün lideri Miraç Balcı ve bir taraftar gözaltına alınmıştı.
Miraç Balcı bugün çıkartıldığı mahkemece serbest bırakıldı ve akşam saatlerinde Zonguldak'a dönüşü geçti.

EDİRNE'DE NE YAŞANDI?

Sosyal medya hesabından Edirne'de başına gelenleri anlatan Miraç Balcı basında çıktığı gibi hiçbir şekilde emniyet mensuplarına bir mukavemeti olmadığını belirterek şu ifadelere yer verdi


"Dün Edirne deplasmanı için stadda yerimizi aldık.Bilindik üzere deplasmana Zonguldak'tan araç kaldırmadık. Kontenjan sıkıntısı olduğundan İçin maçı Gurbetçi taraftarlarımızın izlemesini istedik. Maç öncesi dışarda kimse kalmamas için elimizden geleni yaptık. Yönetimimiz ve Edirnespor yönetiminin kontenjan konusundaki yardımlarıyla dışarda kimse kalmadan maça girdik. İlk yarı bitiminde stadda su satışı olmadığından dışardan tedarik için gurbetteki arkadaşlarımız izinli şekilde dışarı çıkarak tribünümüze su aldılar ve bu münasebetle içeri sokmak isterken bazı sıkıntılar oldu. Ben ve diğer arkadaşlarım farkında değilken giriş kapısında mevcut olaylar oldu. Bu komuyla alakalı ne memurumuza nede emniyet mensuplarına en ufak ayıpım olmamıştır. Küfür hakaret zaten yoktur. Ben vatanını milletini seven milliyetci bir insanım Allah’a şükür kendimi biliyorum. Benim Edirne basınında çıkan asılsız haberlerle alakalı bir durumum olmamıştır. 
Maç bitmeden göz altına alınmamın sebebini  bilmeden gözümü selimiye karakolunda açtım. Ertesi gün savcı karşısına ifade verdim. Olaylarla alakalı görüntümün nede küfürlü bir tepkimin olmadığını anlaşıldı. Bugün saat 16.00'da serbest kaldım. Beni yanlız bırakmayan deplasmana beraber yola cıktığım yol arkadaşım Taner Arslantürk, Suat Bozkurt  Kardeşim Yücel Uzun, Başkanımız Harun Demir'e yönetimdeki TC Şükrü Öztürk abime camiamızın önde gelen abilerime büyük Zonguldakspor taraftarlarına çok teşekkür ediyorum. Allah birbirimize eksikliğimizi göstermesin. 
Bugün bana yarın hepimize. Mücadelemiz sonuna kadar devam edecek. Yaşa varol  ZONGULDAKSPOR "
 

Muhabir: Ercan Aygün