MAÇ SONA ERDİ

Dakika 85: Fatih Yiğit Şanlıtürk, Edirne karşısında Zonguldak'ı öne geçirmeyi başardı. (Edirnespor: 0 - Zonguldakspor: 1)

Dakika 46: Maçta ikinci yarı başladı. Zonguldakspor rakibi karşısında üstünlük sağlamak için mücadele ediyor.

İKİNCİ YARI BAŞLADI

İLK YARI SONA ERDİ

Dakika 45: Zonguldakspor, Edirnespor karşısında ilk yarıda istediğini alamadı. İlk yarıda yüksek tempolu oyun sergileyen Elmas, ikinci yarıda tüm şanssızlıkları kırarak Edirne kalesini topla buluşturmak için ter dönecek. (Edirnespor: 0 - Zonguldakspor: 0)

Dakika 35: Zonguldakspor'un deplasmanda Edirnespor ile oynadığı müsabakada ilk 35 dakika geride kaldı. Kırmızı lacivertli ekibin bir topu direkten döndü müsabakanın 35'inci dakikası 0-0 geçildi. Karşılaşmanın geride kalan bölümünde Zonguldakspor rakibine oranla daha üstün bir oyun sergiliyor.

Dakika 12: Zonguldakspor maçın ilk çeyreğinde üstün oyunuyla rakibine rahat vermedi. Ancak bir türlü topu ağlarla buluşturamayan Kırmızı Lacivertli ekip gol arayışına devam ediyor.

MAÇ BAŞLADI

CANLI ANLATIM

TFF 3. Lig 4. Grup temsilcimiz Zonguldakspor, deplasmanda Edirnespor ile karşılaştı. Zonguldakspor, 1-0 galip geldiği maçtan Karaelmas'a mutlu dönüyor.

Zonguldakspor'un ilk 11'i:

Umut Kaya, Kadir Yazıcı, Melih Mert Kaya, Ethem Ercan Pülgir, Umut Kerem Ayar, Güney 
Güncel, Mümin Uyar, Yusuf Emre Albayrak, Mehmet Alaeddinoğlu, Fatih Yiğit Şanlıtürk, Arda Akgül

Kaynak: Haber Merkezi