Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Çayırhan Termik Santrali, Çayırhan Linyit İşletmesi tarafından kullanılan taşınırlar, Çayırhan Termik Santrali ile Çayırhan Linyit İşletmesi tarafından kullanılan taşınmazlar güzelleştirilecek Elektrik Üretim A.Ş.  adına kayıtlı bulunan 23405 ve 30963 No.lu Maden Ruhsatları ve bu Ruhsatların kapsadığı Maden Sahaları bir bütün halinde özelleştirilecek.

İhale, birden fazla teklif sahibinden kapalı zarfla teklif almak ve görüşmeler yapmak suretiyle pazarlık usulü ile gerçekleştirilecek. İhaleler, pazarlık görüşmelerine devam edilen teklif sahiplerinin katılımı ile yapılacak açık artırma suretiyle sonuçlandırılacak.
İHALE NE ZAMAN YAPILACAK 
İhale konusu Çayırhan Termik Santrali ihalesine katılacak teklif sahiplerinin, İhale Şartnamesi alması, teklif sunması ve teklif ile şartnamede istenilen belgeleri, Özelleştirme İdaresi Başkanlığının Ziya Gökalp Caddesi No:80 Kurtuluş/Ankara adresine 4 Aralık 2024 günü saat 18.00’e kadar elden teslim etmesi gerekiyor. İhale ilanına Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığını internet  adresinden ulaşılabilir.

Kaynak: HABER MERKEZİ