-ÖZEL HABER-

TFF Üçüncü Lig 4. grupta mücadele edecek olan temsilcimiz Zonguldak Kömürspor’da sıcak saatler yaşınıyor. Kırmızı-Lacivertli ekip iç ve dış transfer çalışmalarına hız verdi. Kesin anlaşmaya varılan futbolcular açıklanmaya başladı.
Zonguldak Kömürspor A.Ş Başkanı Hakan Hürfikir’in  bizzat yürüttüğü transfer çalışmalarında  bir oyuncu ile daha anlaşıldı.
Geçmişte Çukurova  Belediyespor, Adana Demirspor Düzcespor, Bayrampaşa ve en son  Osmaniye Futbol Kulübü’nde  forma giyen 2000 doğumlu orta sahada 10 numara pozisyonunda görev yapan başarılı oyuncu Yusuf  Emre Albayrak ile kesin olarak anlaşmaya varıldı.
Başarılı futbolcu  yarın takımla birlikte çalışmalara katılacak. Yusuf Emre Albayrak, TFF Üçüncü Ligde 101 maça, U21 Liginde 21 maça, Türkiye Kupasın’da  5 kez, U19 Milli takımında 2 kez, forma giydi.
 Yusuf Emre Albayrak ile birlikte Zonguldak Kömrüspor dış transferde üçüncü  futbolcu ile anlaşmış oldu. Transfer görüşmelerinin devam edildiği ve yarın bazı futbolcuların Zonguldak’a gererek  son bir görüşme daha yapacağı ve anlaşılan futbolcuların  takımla birlikte çalışmalara katılacağı öğrenildi. 

Muhabir: Ercan Aygün