Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme turu müsabakaların programı  belli oldu .
Bu turda müsabakalar 8, 9 ve 10 Ekim tarihlerinde oynanacak.  A Spor kanalından canlı yayınlanacak maçlar netleşmeye başladı.
ZONGULDAKSPOR İLK TURDA BARTINSPOR'U ELEMİŞTİ
Ziraat Türkiye Kupası ilk tur mücadelesinde Bartınspor ile karşılaşan temsilcimiz Zonguldakspor, Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunda oynanan maçta rakibini net bir skorla yenmişti.
Karşılaşmayı maçın ilk yarısında Mehmet Alaeddinoğlu ve ikinci yarıda  Mehmet Gürkan Öztürk'ün golleri ile 2-0 kazanan Zonguldakspor  ikinci tura yükselmişti.
İKİNCİ  TUR KURASI SALI GÜNÜ ÇEKİLDİ
Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu Kura Çekimi, TFF Riva Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde düzenlenen törenle  Salı günü yapılmıstı.

Orhan Saka Konferans Salonu'nda düzenlenen kura çekim törenine TFF 1. Başkan Vekili, İcra Kurulu Üyesi, Süper Lig'den Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mecnun Otyakmaz, TFF 2. ve 3. Lig Kulüplerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Murat Şahin, Ziraat Bankası Kurumsal İletişim Müdürü Erdinç Erdoğan, TFF Sportif İşlerden Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Özcan Şepik, TFF Lig Yönetimi Direktörü Besim Yalçın ve TFF Protokol Direktörü Mustafa Baltacı ile kulüp başkanları ve temsilcileri katıldı. Kulüp başkanları ve temsilcileri tarafından gerçekleştirilen kura çekimine TFF 2. ve 3. Lig Kulüplerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Murat Şahin ile TFF Lig Yönetimi Direktörü Besim Yalçın eşlik etti.

Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu'nda, 1. Eleme Turu müsabakaları sonucu tur atlayan 16 takımın yanı sıra Nesine 2. Lig'den 18, Nesine 3. Lig'den ise 30 olmak üzere toplam 64 takım mücadele edecek. Müsabakalar tek maç eleme usulüne göre 8, 9 ve 10 Ekim tarihlerinde oynanacak ve galip gelen 32 takım tur atlayacak.
ZONGULDAKSPOR KIRIKKALE FK İLE EŞLEŞTİ 
Temsilcimiz Zonguldakspor Ziraat Türkiye Kupası 2. tur maçında Kırıkkale FK ile eşleşmişti.
Müsabaka Karaelmas Kemal Köksal stadyumu'nda 8 Ekim Salı günü saat 15.00'te oynanacak.
ELMASIN MAÇI CANLI YAYINLANACAKMI ?
Türkiye Futbol Federasyonu Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanacak 2. tur maçlarının programını açıkladı. Temsilcimiz Zonguldakspor 8 Eylül Salı günü saat 15.00'te Karaelmas Kemal Köksal stadyumunda Kırıkkale FK ile karşılaşacak.
Kupa mücadelesi programında 8 Eylül Salı günü saat 15.00'te sadece Zonguldakspor'un maçı var. Diğer 2 maç saat 13:00 ve 19.00'da başlayacağı için yayıncı kuruluş A Spor kanalının Zonguldakspor- Kırıkkale FK maçını canlı yayınlaması bekleniyor.
 

Muhabir: Ercan Aygün