AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı devam ederken açıklamalarda bulundu.
En düşük emekli aylığına ilişkin soru üzerine Çelik, “Üzerinde çalışılıyor. Çalışma devam ediyor. Henüz karar verilmiş değil. Şu zamana yetişir mi diye bir değerlendirme yapmamız söz konusu değil. OVP'nin korunması esas olmak üzere toplumumuzun her kesiminin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.
Çelik, başıboş sokak köpekleri konusunda son noktayı koymak üzere olduklarını, bu hafta düzenlemeyi Meclise yetiştirmeye çalışacaklarını söyledi. Suriye Cumhurbaşkanı Beşşar Esad’ın Türkiye’ye daveti ile ilgili soru üzerine ise Çelik, “Bunun eylem planıyla ilgili çalışmalar devam ediyor arkadaşlar. Henüz bir davet gerçekleşmedi. Dolayısıyla herhangi bir tarih de şu anda söz konusu değil. Davetin gerçekleşmesi, zamanı ve nerede olacağı, bu çalışılan eylem planı çerçevesinde tabii ki muhataplarımızla da mutabakata varılarak söz konusu olacaktır. Şu anda bir davet henüz gerçekleşmemiştir. Dolayısıyla yer ve zaman konusunda da herhangi bir netlik yoktur” dedi.

Kaynak: İHA