Zonguldak Belediyesi Cumhuriyetin 101. Yılında  Engelsiz Yaşam Merkezi’nde öğrenim gören öğrencileri Anıtkabir’e götürdü. 

Engelsiz Yaşam Merkezi öğretmen ve öğrencileri Anıtkabir’e anlamlı ziyaret yaptıkları için mutlu olduklarını ifade ettiler. 

Ziyarete ilişkin Zonguldak Belediyesi tarafından yapılan paylaşımda ; 

“Cumhuriyetimizin 101. yıl dönümünde, Engelsiz Yaşam Merkezimizde öğrenim gören öğrencilerimizi, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir’e uğurladık. 

Belediyemiz İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle Başkan Yardımcımız Hatice Alın’ın koordinatörü ile gerçekleştirilen organizasyonda öğrencilerimize Engelsiz Yaşam Merkezîmizdeki öğretmenlerimiz ve görevlilerimiz eşlik etti. 

Öğrencilerimizin bu anlamlı ziyareti, Cumhuriyetimizin kazanımlarını daha iyi anlama ve Atatürk’ün bizlere çizdiği aydınlık yolda yürüme azmini pekiştirme açısından büyük bir önem taşımaktadır. Öğrencilerimiz aynı zamanda Kurtuluş Müzesini, Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının Kurtuluş Savaşı sürecinde vermiş oldukları mücadeleyi, Milli Mücadele Hareketinin hangi koşullar altında gerçekleştirildiğini ve zor şartlar altında kazanılan zaferin izlerini bir kez daha görme imkanı yakaladı.” denildi. 

Kaynak: Haber Merkezi