2 Çocuk babası 32 yaşındaki Burhan Karakuş, 19 Eylül 2020 yılında korkunç bir cinayete kurban gitti.  Mezarlıkta cesedi bulunan, aşk cinayeti sonucu öldürüldüğü söylenen Karakuş’un eşi Sevgi Karakuş Show Tv ekranlarında canlı yayınlanan ‘Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme’ programına konuk oldu. 
Sevgi Karakuş eşinin son gittiği evde öldürüldüğünü eğer orada öldürülmedi ise de orada bulunan 3 kadının eşinin cinayetinin azmettiricisi olduğunu söyledi. Saat 00.30’da eşinin öldürüldüğünü ve bu kişilerin eşinden ne istediğini soran Sevgi Karakuş, aldatıldım ama kimse iki çocuğumun babasını öldüremez dedi. Eşi burhan Karakuş’un hakkını helal et çocuklarıma iyi bak dediğini söyleyen Sevgi Karakuş, eşinin işe gidiyorum diye evden çıktığını ve sonra gelmediğini söyledi. 
Burhan Karakuş’un, kiracıları aynı zamanda en yakın arkadaşı olan Utku, eşi Feride, baldızı Gamze ve kayınvalidesi tarafından öldürüldüğü iddia ediliyor. 
Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Dedeler Köyü’nde canlı yayın noktasına da bağlanan Didem Arslan, cinayet zanlılarını ve cinayete kurban giden Burhan Karakuş’un en son iletişime geçtiği kişileri canlı yayına bağlayarak olayın sır perdesini aralamaya çalışıyor. 

Muhabir: Neriman Dengiz